Het wordt vaak gezegd dat de leukste manier om geld te verdienen is wanneer u betaald krijgt voor leuke dingen. Wanneer u online bingo spelen leuk vindt, is het goed mogelijk om te genieten van de te ontvangen bingo bonus. Deze krijgt u wanneer u begint met het spelen van online bingo. U kunt niet alleen in uw eigen huis op uw eigen bank online bingo spelen, maar er ook nog eens voor betaald krijgen! Hieronder leggen wij u kort uit hoe de bonussen voor online bingo werken.

Hoe werkt de bingo bonus?

Online bingosites concurreren continu met elkaar, wat betekent dat ze goede acties en bonussen aan moeten bieden om spelers naar hun site te krijgen. De meest voorkomende vorm van een bingobonus die bingosites aanbieden is het extra uitbetalen van een bepaald percentage van het door u te storten bedrag. Zo kan de aangeboden bonus 50% bedragen van het door u gestorte bedrag. Wanneer u bijvoorbeeld 200 euro stort ontvangt u 100 euro extra voor het storten.

De bonus wordt niet direct op uw rekening bijgeschreven. Dit zou namelijk te gemakkelijk zijn voor mensen om misbruik van de bonus te maken. In plaats daarvan moet je voldoen aan de eisen die gesteld worden om de bonus te ontvangen. Als een playthrough vereiste 4x de bonus van € 100,- is, betekent dit dat u een totaal van € 400,- moet hebben ingezet om de bonus te mogen ontvangen. Nadat de bonus wordt vrijgegeven, is het gelijk aan al het andere geld dat u op uw rekening heeft staan. U kunt er mee spelen, maar het ook laten uitbetalen als u stopt met online bingo spelen.

Zoek uit wat uw uurloon is

Als u een beetje kunt rekenen, kunt u er achter komen wat uw uurloon is voor het spelen van online bingo. Stel dat u 10 uur speelt om aan de vereisten van een playthrough te voldoen. Hiermee verdiend u dan €200 mee. Dit betekent dan dat u (effectief) een uurloon van € 20,- heeft voor het spelen van online bingo. Verschillende bingobonussen zijn van verschillen groottes en hebben verschillende playthrough eisen. U bent altijd in staat om er achter te komen wat uw uurtarief zal zijn. Wanneer u kunt inschatten hoe lang het duurt voordat u de bonus heeft vrijgespeeld.

 

Bingo