Bij online bingo komen spelers die voor het eerst online bingo spelen en “die-hard” bingo liefhebbers allemaal bij elkaar om samen te genieten van één van de spannendste spellen op aarde. Een van de redenen voor het succes en de populariteit van online bingo is de manier waarop de bingo sites elementen hebben toegevoegd aan het spel, die het normale bingospelen door de jaren heen zo populair hebben gemaakt. Net als in een echte bingohal, kunnen online bingospelers praten met hun vrienden en andere spelers als ze bingo spelen. Deze online chatfunctie maakt de opwinding van de online bingo spellen nog beter en zorgt er voor dat spelers een gevoel van saamhorigheid krijgen met hun medespelers. Er verschijnen iedere dag weer nieuwe bingospellen met de grootste jackpots. Bingo op het internet brengt de opwinding van een bingohal direct bij u in huis.

Simpel Bingo Spelen

Bingo is een spel dat stijlvol is door zijn eenvoud – en online is het zelfs nog makkelijker. Het doel van elke bingo spel is om de nummers op de bingokaart te hebben voltooid voordat een andere bingospeler deze nummers heeft. Wanneer alle nummers op uw kaart zijn verschenen roept u ‘Bingo!’ en wint u de prijs. Simpel!

Uitleg

Bij het spelen van online bingo, zijn uw bingokaarten willekeurig voor u geselecteerd. De meeste online spellen geven u 3 of 4 kaarten. Bij andere spellen ontvangt u er meer. Ieder online bingospel heeft een omroeper of een display voor de getrokken bingonummers. Het spelpatroon wordt ook weergegeven. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan dit patroon. U hoeft alleen maar de nummers af te vinken op uw bingo kaart om het spel te winnen. Sommige bingo kaarten zijn veel gemakkelijker dan anderen om te voltooien. De basispatronen zijn rechte lijnen in horizontale, verticale of diagonale richting. Nog een eenvoudig en populair bingospel is de “black-out” of “overall” variant waar u de hele kaart moet hebben afgevinkt.

De nummers worden snel bekend gemaakt, meestal om de 10 seconden, dus u moet veel aandacht schenken aan de nummers die worden genoemd en deze snel en nauwkeurig markeren op uw bingokaart. Sommige bingospellen markeren automatisch de omgeroepen nummer voor u, maar dat gaat ten koste van het plezier van het spel.

Het spel gaat door totdat een of meer spelers beweren bingo te hebben. Het spel stopt dan onmiddellijk en de nummers worden geverifieerd. Als er een winnaar bekend wordt gemaakt, wordt de prijs uitgereikt. Is er meer dan één winnaar, dan wordt de prijs door hen gesplitst. Vervolgens ontvangen de spelers nieuwe bingo kaarten en een nieuw online bingo spel kan beginnen!